Birgitat tuovat hyvää mieltä

Torstaina 29.4. Lionsklubi Lempäälä/Birgitta myi simaa Lempäälän S-marketin edustalla. Kuvassa Anneli Mäkelä (vasemmalla) ja Päivi Koivu (oikealla).

Lionsklubi Lempäälä/Birgitan simapulloista notkuva myyntipöytä Lempäälän S-marketin edustalla on varma kevään merkki. Kotitekoista simaa on ollut myynnissä jo vuodesta 2016 lähtien.

Viime vuosi oli poikkeusvuosi, sillä koronapandemian vuoksi simamyyntiä ei järjestetty lainkaan. Lempääläläiset ovat jo tottuneet kaipaamaan jokavuotista myyntitempausta, ja sima meneekin kuin kuumille kiville.

Lionsklubi Lempäälä/Birgitta on vuonna 2014 perustettu, pieni ja pirteä lionsklubi, joka lahjoittaa simamyynnistä ja muista aktiviteeteista kertyneet tuotot erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin ja pyrkii painottamaan lahjoituksissaan erityisesti paikallisia kohteita.

Koronapandemian vuoksi lionsklubin toiminnassa on otettu huomioon tarkasti turvallisuusnäkökohdat, ja siksi toiminta on ollut aikaisempiin vuosiin verrattuna hieman rajoitetumpaa ja myös erilaista. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta lionsklubi on osallistunut mm. Auta lasta -keräykseen ja Pelastusarmeijan Joulupata -keräykseen. Lisäksi klubi lahjoitti Kuljun ja Lempoisten neuvoloille lahjakortteja osoitettaviksi tukea tarvitseville perheille. Keväällä Birgitat ilahduttavat Lempäälän pienten koulujen ekaluokkalaisia stipendeillä.

 

Kuukausittain järjestettävissä klubikokouksissa on siirrytty perinteisten kokoontumisten sijaan käyttämään etävideoyhteyksiä. Toiveena kuitenkin on, että klubi voisi pian palata takaisin normaalikäytäntöön, sillä yhteisen toiminnan suunnittelun ohella on mukava vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia yhdessä kahvikupposen äärellä rupatellen.

Lionsklubin toiminta on rentoa ja yhdessä tekeminen pilke silmäkulmassa hyvän asian äärellä on klubilaisille tärkeää. Toiminta on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista.

Toiminta on vapaaehtoista, ja kokouksiin ja aktiviteetteihin voikin osallistua omien aikataulujensa ja voimiensa mukaan.

 

Lionsklubi Lempäälä/Birgitta kaipaa porukkaansa lisää jäseniä tekemään yhdessä tärkeää työtä, jotta voimme auttaa apua tarvitsevia joko raha- tai tavaralahjoituksilla tai erilaisilla yhteisöllisillä palveluilla. Toiminta käynnistyy kesätauon jälkeen jälleen syksyllä.

Ensimmäisestä klubikokouksesta tiedotetaan Lempäälän-Vesilahden Sanomien MeNyt-palstalla. Uudet jäsenet ovat tervetulleita toimintaan mukaan.