Kuntavaaliehdokas, anna yrittäjyyslupaus

Kuntavaalien ennakkoäänestys on alkanut ja varsinainen vaalipäiväkin on jo nurkan takana. Kampanjat ovat käynnissä, ja moni äänestäjä etsii itselleen sopivinta ehdokasta.

Me yrittäjäjärjestössä haluamme muistuttaa näin vaalien alla, että ei ole kuntaa ilman yrityksiä. Yritykset rakentavat paikkakunnan elinvoimaa tuomalla palveluita kuntalaisille sekä luomalla työpaikkoja. Yritykset myös kantavat merkittävän verotulopotin kunnan kassaan.

Näissä vaaleissa on ennätysmäärä yrittäjiä ehdolla: koko maassa 6500 ja Pirkanmaallakin yli 720. Yrittäjä on hyvä ehdokas – hän tietää, mitkä ovat terveen talouden rakennuspuut ja mistä kunnan elinvoima syntyy.

Miten ehdokas voi viestiä äänestäjille välittävänsä yrityksistä ja ymmärtävänsä niiden toimintaympäristön? Meillä Yrittäjissä on siihen tarjolla hieno keino: Yrittäjyyslupaus. Jokainen kuntavaaliehdokas voi käydä osoitteessa http://www.yrittajyyslupaus.fi antamassa yrittäjyyslupauksen ja näin kertomassa itsestään äänestäjille.

Yrittäjyyslupaus on lupaus rakentaa elinvoimaista kuntaa. Sen tekemällä ehdokas voi kertoa äänestäjille, että on valtuutettuna valmis tekemään töitä yritysten ja siten joka ikisen kuntalaisen puolesta.

 

Janne Vuorinen
yrittäjä
puheenjohtaja, Pirkanmaan Yrittäjät