Kärsivällinen Loiske voittoon Tervakoskella

Kuva: Kari Etelä
Loiske-kippari Tomi Vikman johti puolustusta Tervakoskella mallikkaasti. Taustalla syöttöä odottaa joukkuetoveri Sargin Erturk.

Jalkapallon kolmosdivarissa Sääksjärven Loiskeen leirissä voi puhua jo orastavasta voittoputkesta, kun joukkue nappasi toisen voittonsa peräkkäin tällä kertaa Tervakosken Padon kustannuksella. Loppuluvut märällä Tervakosken nurmella olivat Loiske ensiksi mainittuna 2–0 (0–0).

– Ikiaikainen totuushan on, että on mukavampi voittaa kuin hävitä. Tervakoski-peli oli meidän hanskassamme, voitto oli ansaittu ja tuli hyvällä koko joukkueen peliesityksellä, kiitti valmentaja Jari Kaasalainen suojattejaan.

Jo avausjaksolla Loiske loi puolenkymmentä hyvää maalipaikkaa, mutta palloa ei vielä ensimmäisellä 45-minuuttisella Padon maaliin saatu.

– Korostin tauolla, että ollaan kärsivällisiä. Ja heti toisen puoliskon alussa sitten saimmekin palkinnon maalin muodossa, kertasi Kaasalainen pelitapahtumia.

Ilkka Suortin täysosuma heti toisen jakson alussa vapautti Loisketta ja aiheutti sarjajumbo Padolle painetta. Vaikka peli olikin avauspuolikasta tasaisempaa, ei Pato onnistunut yllättämään Loiske-molari Juuso Tuomista. Sampo Suonpään 86. minuutilla iskemä toinen osuma katkaisi lopullisesti tervakoskelaisten kirin.

– Nyt löytyi vaihdostakin tuoreita jalkoja. Kaikenkaikkiaan pelaajien esityksestä voi olla ylpeä.

Kahdella perättäisellä voitollaan Loiske  nousi raketin lailla taulukossa jo viidenneksi. Kärkikvartetin jälkeen sarja on todella tasainen, vain Pato on nollakerholaisena tippumassa muitten vauhdista. Seuraava karikko onkin Loiskeelle hankala, sillä vastaan asettuu sarjakakkonen Tampere United.

– Joukkueessa on kahden voiton jälkeen hyvä ja rento fiilis. Nyt on hyvä kohta haastaa TamU, paineet ovat heillä, lataa Kaasalainen kokeneena futiskettuna tulisia hiiliä vastustajan suuntaan.

 

Lue myös:

Osman hattutemppu varmisti Loiskeen avausvoiton