Lempottarille rohkaiseva erävoitto Raisiosta

Kuva: Rami Myllymaa
Lempo-libero Viivi Huurne seuraa, kun Annika Saari nostaa aloitusta.

Lempo-Volleyn naisten ykkössarjan alkuohjelma on ollut liki kovin mahdollinen, sillä joukkue on kohdannut sarjan kolmesta ennakkosuosikista kaksi vieraskentällä. Selkeän Isku-tappion jälkeen Lempo matkasi Raisioon kestomenestyjä Raision Urheilijoiden vieraaksi. Lempääläisten pelirohkeus oli jo napsun avauspeliä parempaa, vaikka tappio lukemin 1–3 tulikin.

Lempo nipisti tasaisen toisen erän nimiinsä lukemin 25–23 tehotykki Annika Saaren ratkaisuilla ja neljännessäkin erässä Lempo kokosi 2o pistettä. Saari iski erän lopulla useamman tärkeän pisteen, joiden avulla sarjanousija kuittasi historian ensimmäisen erävoiton nimiinsä.

Saari kokosi kaikkiaan 13 pistettä, kuten ulottuva keskipelaaja Milana Hutkokin. Iida Ylimäki onnistui hakkurin tontilla niin ikään hyvin, hän teki vahvaa raisiolaistorjuntaa vastaan 12 pistettä.

Lempo pääsee kotiareenalleen Hakkariin 3. lokakuuta, kun se kohtaa myös ennakkoon vahvan Vaasan Kiiston.

 

Katso myös:

LVS esittää: Naisten 1-sarja RaisU – Lempo-Volley ennakkohaastattelu