Toivoilla karmiva viikonloppu

Kuva: Pauli Impola
LeTon salibandyjoukkueella ei montaa ilonhetkeä ollut menneenä viikonloppuna.

Halloween-viikonlopusta muodostui Lempäälän Toivojen salibandyn kakkosdivisioonajoukkueelle Halloween-teeman mukaisesti karmeuksien ja kauhujen hetki.

Joukkue matkasi lauantaina kakkosdivarin peliin Jyväskylään, missä paikallinen TYP eli Typpee löylytti LeToa käsittämättömin lukemin 20–2.

 

Kasvojen pesulle koitui paikka heti seuraavana päivänä, kun joukkue kohtasi Hervannassa SR IV-joukkueen. Peli oli oleellisesti parempaa, mutta hurlumhei-pelin lopussa tuulettivat tamperelaiset niukkaa 8–7-voittoa. Hienosti alkanut Toivojen säbä-kausi sai näin ison lommon kylkeensä.

– Jyväskylän-pelissä on ihan turha etsiä mitään tekosyytä rökäletappiolle. Olimme ihan surkeita. Sapettaa ja harmittaa. Ikinä ei saisi luovuttamisen lentää pyyhe kehään, niin kuin meille kävi, ruoski pelaajavalmentaja Jussi Kolehmainen itseään ja joukkuettaan.

SR:ää vastaankin peli alkoi onnettomasti, sillä avauserän jälkeen isännät johtivat 5–2. Toiseen erään tuli sisuntunut LeTo ja se oli viikonlopun kuudesta erästä ylivoimaisesti parasta LeToa. Päätöserään mentiin Toivojen 7–6-johtoasetelmassa. Päätöserässä kuitenkin voimasuhteet kääntyivät.

– Oleellista on nyt, miten käsittelemme tämän viikonlopun. Tulokset ovat unohdettava, mutta oppia on otettava jatkoa ajatelleen, alleviivasi Jussi Kolehmaninen.

Lauantaina 6. marraskuuta Ideaparkiin saapuu LeTon toipumista mittaamaan sarjakolmonen MSM Jyväskylästä. LeTo on sarjassa neljäs samalla pistemäärällä.

 

Lue myös:

LeTolle tappio ja voitto kotiturnauksesta