LeKin naiset cupin viestissä seitsemänsiä

Hiihdon kansallinen kisaruljanssi laukaistiin käyntiin Kainuun Vuokatissa, missä pidettiin Suomen cupin sprinttikisat sekä viestit. Lempäälän Kisan vahva naistiimi oli mukana sekä viestissä että Leena Nurmen voimin sprintissä.

Viestissä loppua kohti sijoitustaan parantanut LeKi oli seitsemäs. Viestin avaajana oli Nurmi, joka perinteisen tyylin neljän kilometrin lenkillä toi LeKin vaihtoon sijalla 13 noin 26 sekuntia kärjen takana. Toisen pätkän Sanni Alatalo piti sijotuksen suunnilleen ennallaan.

Ankkkuriosuudella Oona Kettusella oli suksi hyvällä kululla, hän ohitti seitsemän muuta ankkuria ja toi LeKin seitsemäntenä maaliin vajaata kahta minuuttia voittajaa eli Vuokatti Ski teamia perässä. Kettunen oli ankkureista viidenneksi nopein.

Leena Nurmi oli itselleen heikommalla hiihtotyylillä eli vapaalla karsinnassa 28.:s, mikä tiesi etenemistä puolivälieriin. Niissä ei Nurmella ollut asiaa jatkoon.