Classic kuudetta kertaa Suomen cupin mestari – Seuraaviin peleihin Ideaparkissa ei yleisöllä ole pääsyä

Lempäälässä osittain majaansa pitävä Tampereen salibandy-ylpeys Classic voitti miesten Suomen cupin mestaruuden kuudennen kerran. Ratkaisu oli otteluin tiukka ja dramaattinen, kun vastustajajoukkue SPV Seinäjoeltä oli liki koko ottelun ajan johdossa.

Vasta viimeisellä peliminuutilla Classic kykeni tasoittamaan Oskari Heikkilän maalilla. Tilanteessa 4–4 edettiin jatkoajalla, jonka alussa SPV:n pelaaja sai salibandyssa ankaran viiden minuutin jäähyn. Sitä ehti kulua vajaa minuutti, kun Classic jauhoi ratkaisun Mikko Leikkasen toimiessa maalin tekijänä.

Nico (Salo) syötti hyvin pakan läpi, joten siitä oli lopulta aika helppo tehtävä meikäläiselle osua puitten väliin. Sinne se sujahti, mutta kyllä nuo aina maistuvat, voitto-osuman tehnyt Mikko Leikkanen kertasi salibandyyn keskittyvän pääkallo.fi-sivuston haastattelussa.

Korona runtelee myös salibandya, Classicin Ideaparkin Bläk Bokissa pelattaviin seuraaviin peleihin ei yleisöllä ole pääsyä. Tällä tiedolla sekä Classicin miehet ja naiset pelaavat ainakin yhden pelin tyhjille katsomoille.

Kuva: Classic kotisivut
Mikko Leikkanen iski Classicin maalin, millä varmistui salibandyn Suomen cupin mestaruus.