LeKi hiihti mitaleita Hämeen Viestipäivänä – Moottorirata oli raskas hiihtää

Hämeen Viestipäivä perinteisesti loppiaisena Hämeenlinnassa tuotti Lempäälän Kisan hiihtonuorille mukavaa menestystä. Kaikki neljä mukana ollutta joukkuetta hiihtivät piirinmestaruus- tai hopeasompamitaleille. Hiihtotapana oli perinteinen.

12-vuotiaitten kolmikko Aino ja Anni Siivonen sekä Ella Rajala voittivat. 12-vuotiaat Saku Repo, Arttu Ylilehto ja Aleksi Kivistö ottivat hopeamitalit, kuten myös 14-vuotiaat Aapeli Karislahti, Joonas Kivistö ja Eero Siivonen. Joukkueilla oli matkana 3×3 kilometriä.

Miesten 3×7 kilometrin otatuksessa LeKin kolmikko Atte Urvanta, Samuli Jalonen, Otso Luodeslahti hiihti pronssille. Joukkueen keski-ikä oli 18 vuotta. Seuran konkarihiihtäjät ottivat toissatalvena hopeamitalin, mutta nyt he jättivät ladun nuoremmille.
LeKi oli Tampereen Pyrinnön voittamassa seurapisteytyksessä 5.

Hämeenlinnan hiihtokeskus on avarasti Ahveniston moottoriradalla. Kaikille hiihtäjille kävi taas selväksi, että 2,8 kilometrin pituisen radan nousut ovat huomattavasti raskaammat hiihtää kuin ajaa moottorivälineillä. Koronajärjestelyt hieman haittasivat, mutta muutoin olosuhteet olivat mainiot.