Kiekkoilijoilla kulkee – salibandyssa tappio

Lempääläisjoukkueista LeKin kiekkotiimin peli rullaa juoheasti, vaikka kokoonpanojen kanssa on ollutkin kamppailua. Rautaliigassa eli kakkosdivarissa LeKi voitti Valkeakoskella Kiekko-Ahman niukasti vähämaalisessa ottelussa lukemin 3–2.

Teemu Paavola LeKistä ja Casimir Hiltunen Ahmasta olivat veräjillään loistavia, mikä osaltaan selittää pieniä maalilukuja. Jesse Hurmeen, Rasmus Rasinahon ja Niko Kakon maaleilla LeKi sai kotiutettua tärkeät pisteet.

Hakametsän kakkoshallissa oli muutamaa päivää myöhemmin niin ikään tiukkaa ja tasaista, kun panoksena oli Rautaliigan runkosarjan ykkössija. Isäntäseura Koovee/2 otti LeKin neljän maalin karkumatkan kiinni tähtipelaaja Jimi Palannon tehokkuuden avulla, mutta sitkeä LeKi sai kuitenkin vyölleen voiton, kun jatkoajalla Rasmus Rasinaho yllätti Kooveen molarin Niilo Koskisen. Lopputulos oli LeKi ensiksi mainittuna 7–6.

Tulos varmisti, että runkosarjan voitto ja sitä myöten pääsy Suomi-sarjan -karsintoihin on täysin LeKin omissa käsissä, kun runkosarjaa on vielä viisi matsia jäljellä. Tasavahvan LeKin kukin maali kirjattiin eri pelaajan nimiin.

Lempäälän Toivot puolestaan matkasi Jyväskylään, missä isäntäseura MSM oli lukemin 11–6 parempi. Ottelu pysyi liki puoliväliin asti tasaisena, mutta sen jälkeen MSM sai muutaman maalin edun, jonka se piti ottelun loppuun saakka. Toivoilta neljä pelaajaa saalisti kaksi tehopistettä: Lassi-Pekka Paloniemi, Roope Mettinen, Sakari Haikonen ja Johannes Kellosaari.