Kevät on herättänyt Toivot voittovireeseen

Kevätaurinko on ilmiselvästi tehnyt hyvää Lempäälän Toivojen säbä-miehistölle. LeTo kuittasi kaksi maistuvaa voittoa salibandyn kakkosdivarissa, kun se löi Kalvolan Keihään riemukkaasti ja niukasti lukemin 5–4. Roismalan Ponnistus Vammalasta jäi Toivojen jalkoihin jo selvin lukemin 17–8. Voittojensa ansiosta LeTo kipusi sarjakolmoseksi vain pisteen Jyväskylän MSM:n jäljessä. Sarjakakkonen pääsee karsimaan noususta Suomi-sarjaan.

Kalvolassa ottelu oli tasainen, koko kolmas erä edettiin maalin erolla ja jäi lopulta maalittomaksi. Tehotykki Olli Kallio teki kaksi maalia, mutta ei onnistunut päätöserässä rankkarista sinetöimään peliä.

Vammalassa ottelu RoPoa vastaan repesi toisessa erässä, kun Toivot laittoivat hyrskynmyrskyn. Tuore LeTo-kasvo Miika Ruusunen kokosi saldon 3 + 2 ja oli voiton yksi takuumiehistä. Roope Mettinen kokosi myös viisi tehopistettä.

– Koronatauon jälkeen tuli kaksi häviötä ja fiilis sakilla oli aika huono, ne kuitattiin nyt. Tästä on huomattavasti mukavampi jatkaa sarjan loppupeleille, kommentoi Toivojen pelaajavalmentaja Lassi-Pekka Paloniemi.

– Kalvola-peli oli hieno taisteluvoitto, hyvällä puolustuspelaamisella ryyditettynä. RoPo-ottelusta lämmittää se, että tosi moni sai hienoja onnistumisia. Kautta on jäljellä kolme kotipeliä, katsotaan niiden jälkeen, missä kohtaa ollaan sarjataulukossa, tiivisti Paloniemi mietteensä.

 

Lue myös:

Toivot palasi säbä-kentille