Ahti Laakso Lempäälän Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Lempäälän Kehitys Oy:n uusi toimitusjohtaja Ahti Laakso on toiminut aikanaan Pirkkalan elinkeino- ja hankejohtajana.

Ahti Laakso on valittu Lempäälän Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. elokuuta alkaen. Laakso seuraa tehtävässä kesällä eläkkeelle jäävää toimitusjohtaja Kari Löyttyä.

Laakso toimii tällä hetkellä YIT Suomi Oy:n maanhankintapäällikkönä, jossa hänen vastuualueena on asunto- ja toimitilarakentamisen maanhankinta sekä hankekehittäminen. Lisäksi Laakso on toiminut aiemmin myös Pirkkalan kunnan elinkeino- ja hankejohtajana.

Ahti Laakso vastaa yhtiön strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta, työpaikka-alueista ja toimitilaratkaisuista, matkailumarkkinoinnista sekä elinkeinoviestinnän kehittämisestä.

Lisäksi Ahti Laakso kuuluu kuntakonsernin johtoryhmään ja tulee vaikuttamaan aktiivisesti erilaisissa työryhmissä ja sidosryhmäverkostoissa.

– Laakson vahva ja monipuolinen työkokemus sekä erinomainen Tampereen seudun elinkeinoelämän ja sidosryhmien tuntemus antavat hyvät lähtökohdat tehtävien tulokselliselle hoitamiselle, mikä vahvistaa entisestään alueen elinvoimaisuutta, sanoo Lempäälän Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ismo Paananen.

Lempäälän kunnallinen päätöksenteko ja elinkeinoilmapiiri ovat saaneet yrittäjiltä kiitosta säännöllisesti muun muassa Suomen Yrittäjien tekemissä tutkimuksissa.

– Lempäälän monipuoliset asuin- ja matkailumahdollisuudet sekä yritystoiminnan kannalta mainio logistinen sijainti tekevät Lempäälästä erityisen vetovoimaisen paikan. Tätä myönteistä kehitystrendiä haluamme uuden vetäjän voimin jatkaa ja kehittää edelleen, Paananen toteaa.