Toivoille voitto ja tappio salibandyssa

Salibandyn kakkosdivarissa nähtiin trilleri isolla T-kirjaimella 19. lokakuuta, kun Ideaparkin Bläk Boksissa Lempäälän Toivot ja tamperelaisseura Lätty tahkosivat tasaisen ja tapahtumarikkaan ottelun, jonka ratkaisua haettiin voittolaukauskilpailusta asti. Siinä isäntäseura LeTo oli taitavampi ja nappasi voiton loppulukemin 8–7.

Pelin sankareita oli ainakin kaksi: maalivahti Juha-Matti Laakso ja kahdesti rankkarikisassa onnistunut Roope Mettinen, joka ratkaisevassa parissa naulasi rankkarikisan toisen maalinsa. Lätyn kokenuttakin kokeneempi liigajyrä Sami Nyman pysähtyi ratkaisuyrityksessään molari Laaksoon.

Olli Kallio oli tapojensa mukaan tehokas saldolla kaksi maalia ja syöttö, Heikki Kyllönen oli kahden syötön mies.

Voiton huuma haihtui nopsaan, kun Keski-Suomen-reissulta saldoutui rökälemäinen tappio lukemin 3–12 paikallista MSM:ää vastaan. Vielä pelin puolivälissä tilanne oli MSM:n johto lukemin 4–3, mutta loppupeli meni lempääläisiltä sananmukaisesti hiihtelyksi.

Hankalahko alkukausi on tuottanut Toivoille kuudesta pelistä viisi pistettä, millä heltiää vasta sarjan kahdeksas sija. Toisaalta etukäteenkin kinkkisiksi tiedetyt Keski-Suomen kaksi reissua on jo tehtynä, joten Toivot lienevät jatkossa nousukäyrällä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?