”Avauserässä emme päässeet pelin vaatimalle tasolle”, myönsi LeKin valmentaja Mikko Sulonen 0–4-kylvetyksen jälkeen

Mikko Sulonen teki hiki hatussa pelitaktiikkaan suunnitelmia, mutta tällä kertaa turhaan. JHT löi LeKin maalein 6–2. Kuva: Jarno Hietanen

Kahden viikon tauko otteluista kangisti Lempäälän Kisan jääkiekon edustusmiehistön jäntereet, kun se palasi kaukalokahinoihin Hakkarissa Kalajoen JHT:ta vastaan. Aivan jäässä avauserässä ollut LeKi taipui ensimmäisen erän peräti neljän maalin verran. Vaikka jatkossa jää pelaajilta sulikin, ei voittajasta jäänyt epäselvää, kun JHT vei pinnat Pohjois-Pohjanmaalle lukemin 6–2 (4–0, 0–1, 2–1).

– Avauserässä emme päässeet pelin vaatimalle tasolle. Toinen erä oli jo hyvää ja kolmaskin ajoittain. Pääsimme kahden maalin päähän, mutta vastustajan viides osuma mursi selkärankamme, kuului LeKin luotsin Mikko Sulosen yhteenveto kamppailusta.

JHT on rutinoitu ryhmä Suomi-sarjassa, jolla on ollut eväät Mestis-nousuunkin ainakin urheilullisella puolella useampana keväänä. Kalajokelaispelaajien nimet eivät suurelle kiekkoyleisölle kerro ihmeempiä, mutta monen pelaajan taustalta löytyy esimerkiksi pitkä junioriura Oulun Kärpistä.

LeKin ilonaiheet olivat yksilötasolla vähissä. Konkaripakki Riku Väkiparta herätteli sakkiaan iskemällä maalin. Toinen LeKi-osuma merkittiin Tuomas Tiitiselle.

– Parin viikon pelitauko ei näköjään sopinut meille, mutta uusi mato laitetaan koukkuun ja seuraavaksi isketään perjantaina 25. marraskuuta Järvenpään Haukkojen kimppuun Hakkarissa, tiivisti Sulonen peliraporttinsa.

 

Lue myös:

Suomi-sarjalla ja kakkosdivisioonalla on ero kuin yöllä ja päivällä