LeTo väsähti

Salibandyn kakkosdivariottelun Lempäälän Toivot vastaan tamperelaisseura Soittorasia/4 päättyi alun tasaisten vaihteiden jälkeen lukemiin 3–8 (1–0, 1–3, 1–5). Erälukemat paljastavat, mikä oli ottelun juoni. Mitä enemmän ottelukello raksutti, sen enemmän piimää oli letolaispelaajien pohkeissa ja jopa neljällä ketjulla jyrännyt SR meni lopussa menojaan.

Toivoilla oli rosterissaan kaksi pelaajaa yli kahden kentällisen, mikä on varsin niukka pelaajamäärä kohtuu kovavauhtiseen kakkosdivariin. Peli ratkesi viimeisen viiden minuutin aikana, kun SR iski pallon viidesti lempääläisjoukkueen verkkoon.

Olli Kallio, Johannes Kellosaari ja Aaro Auvinen merkattiin Toivojen maalintekijöiksi. Roope Mettisen mailasta lähti kaikki kolme osumaa.

Sarjassa Toivot ovat sijalla yhdeksän eli toiseksi viimeisenä, erot tässä kohtaa ovat vielä pienet joukkueiden välillä. Olli Kallio on sarjan pistepörsissä viides saldolla 18 maalia ja kaksi syöttöä. Kallio johtaa maalipörssiä. Toivojen veskari Juha-Matti Laakso löytyy molaripörssistä yhdeksänneltä sijalta, hänen torjuntaprosenttinsa on 77,6.

LeTo pelaa seuran 20-vuotisjuhlapelin 10. joulukuuta Ideaparkin Bläk Boksilla nuorisotiimi Classic Akatemiaa vastaan. Luvassa on suuren maailman valoshowta ynnä muuta mukavaa ohjelmaa.