LeKin pistepussi karttui kolmella

Lempäälän Kisa matkasi kauden pisimmälle pelireissulle jääkiekon Suomi-sarjassa, kun se kohtasi Kalajoella JHT:n ja Raahessa Raahe-Kiekon menneenä viikonloppuna.

Kalajoella nousuvireinen sarjakakkonen JHT nappasi puhtaan 4–0-voiton, mutta Raahessa lempääläisten maalijyvä löytyi ja sieltä kuittaantui 8–4-voitto kotiin.

– Kalajokeakin vastaan pelasimme tosi hyvin, vaikka tulos oli laiha. Maalipaikkoja loimme riittävästi, mutta viimeistely oli kiven alla. Vastustajan molari pelasi huippupelin, veti LeKin valmentaja Mikko Sulonen Kalajoen-ottelun yhteen.

JHT teki kaksi maalia tyhjiin, kun LeKi yritti loppuminuuttien kavennusta miesylivoimalla. JHT:n kehuttu veskari Elias Korpela torjui 35 kertaa.

– Raahessa jatkoimme pelaamistamme Kalajoen-ottelun tyyliin, mutta nyt löysimme myös maalihyvän. Toisessa erässä työnteko vähän loppui ja vastustaja pääsi kolmen maalin takaa nousemaan tasoihin. Päätöserässä saimme työnteon taas kuosiin. Johtoasemassa pelaamisessa on meillä opeteltavaa, kuuluivat Sulosen mietteet Raahesta.

Juho Painilainen ja Niklas Saha olivat Raahen kaadossa isoimmassa roolissa iskien kaksi maalia mieheen.

LeKi on sarjassa viidentenä ja taistelee tiukasti paikasta top 7:aan. Seitsemän parasta pääsevät 28 kierroksen jälkeen ylempään jatkosarjaan ja varmistavat samalla kevään pudotuspelipaikan. Nyt pelejä joukkueilla on 15–16.

Seuraava kamppailu käydään Hakkarissa perjantaina 9. joulukuuta, kun LeKi kohtaa kauden kolmannessa paikallispelissä sarjakärki Nokian Pyryn.