Eläkkeensaajien kädentaitajat muistivat geriatrisen työn osastoa lämpimillä paketeilla

Lempäälän eläkkeensaajien lahjoituksen vastaanottivat lähihoitajat Anne Taalikka ja Terttu Juvonen. Lempäälän Eläkkeensaajien puolesta mukana oli Sirpa Isoniemi ja Kristiina Niemenmaa. Kuva: Terttu Virtanen

Lempäälän eläkkeensaajien kädentaidot-kerho sekä muutkin yhdistyksen jäsenet ovat syksyn aikana tehneet erilaisia käsitöitä, jotka luovutettiin 14.12.2022 Himminkodon geriatrisen työn yksikön osasto GERI2:n asukkaille joululahjoiksi.

Todella paljon kaikkea kaunista ja lämmintä oli kertynyt lahjoituksiksi.  Eläkkeensaajien kädentaidot-kerho oli valmistanut muun muassa sukkia, tumppuja, neulottuja kissoja, hartiahuiveja, hypistelyjuttuja, kankaisia sydämiä sekä terapiapalloja. Pallojen n. 50 vuotta vanhan ohjeen mukaan Sirpa Isoniemi on tehnyt niitä aikanaan omille lapsilleen. Pallot on tehty tilkuista, täytetty vanulla ja niistä on hyvä niin lasten kuin vanhuksien ottaa kiinni pallottelussa.

Lahjoituksen vastaanottivat lähihoitajat Anne Taalikka ja Terttu Juvonen. Lempäälän Eläkkeensaajien puolesta mukana oli Sirpa Isoniemi ja Kristiina Niemenmaa.

Terttu Virtanen