Vesilahden seurakuntapastori Maarit Maatraiva on kuollut – perjantain nuortenillassa suruhartaus

Maarit Maatraiva. Kuva: Jarkko Viljanen

Puolisen vuotta Vesilahden seurakunnan vs. seurakuntapastorina työskennellyt Maarit Maatraiva on kuollut. Hän kuoli yllättäen sunnuntaina, kertoo Vesilahden seurakunta asiasta tiedotteessaan.

– Maarit Maatraiva ei ehtinyt olla meillä Vesilahden seurakunnassa kuin vajaat puoli vuotta vs. seurakuntapastorina, ja sitten Taivaan Isä tarvitsi Maaritia muihin töihin ja tehtäviin. Maarit viihtyi Vesilahdessa todella hyvin, ja me kaikki, jotka ehdimme häneen tutustua, ihastuimme hänen iloiseen, humoristiseen ja elämänmyönteiseen persoonaansa. Nuoret ja perheet olivat Maaritin työalana, ja hän todella viihtyi työssään, kirkkoherra Harri Henttinen kirjoittaa seurakunnan kotisivulla.

Maarit Maatraiva työskenteli etenkin nuorten parissa. Hän ehti vetää vuoden alussa talvirippikoululeirin nuorille.

Seurakunta on tarjonnut keskusteluapua nuorille, jotka haluavat keskustella asiasta. Seurakunta kehottaa nuoria myös ottamaan yhteyttä koulupäivän aikana opettajaan, koulun kuraattoriin, koulupsykologiin tai koulun nuorisotyöntekijöihin.

Seurakunta järjestää perjantaina 20. tammikuuta kello 17 alkaen nuortenillan, jonka ohjelmaosuuden tilalla on suruhartaus. Hartauden pitää Harri Henttinen, mukana on myös nuorisotyönohjaaja Sari Myllymäki.