Ilon aiheita – uusittu leikkipuisto kerää kiitosta

Viljami Kiviniemi viihtyi Petra Seiman kanssa Myllyrannan leikkipuistossa. Kuva: Seppo Kummala

Arjessa vastaan tulee ilon aiheita, joita ei heti edes muista. Elämää ilahduttavat pienet arjen sattumukset tai onnistumiset, mukavat havainnot ja hauskat hetket. Mikä sinua on ilahduttanut?

Myllyrannan uusittu leikkipuisto, viralliselta nimeltään Sirvalahden leikkikenttä sai syksyllä uusia leikkivälineitä. Puistossa vanhempiensa kanssa leikkiviä tilan monikäyttöisyys ja viihtyisyys ilahdutti.

– Leikkipuisto on ollut todella hieno. Käymme täällä usein. Odotan myös puiston kesätapahtumia innolla. Olemme uusia lempääläisiä, muutimme tänne Tampereelta vasta syksyllä. Hyvin hoidetut puistot ovat olleet yksi ilon aiheemme, Viljami Kiviniemen kanssa leikkipuistossa päivää viettänyt Petra Seima iloitsee.

 

Mikä sinua on viime aikoina ilahduttanut? Osallistu keskusteluun!