Ideaparkiin yli 10 uutta liikettä vuonna 2023

– Ideaparkin Bläk Boks on vakiinnuttanut asemansa  urheilutapahtumien järjestäjänä. Siellä pelataan Classicin F-liigan runkosarjan kotiottelut  ja mitellään Judon SM-kisoja.  Tämän vuoden aikana siellä nähdään lisäksi muun muassa muutamia konserttikokonaisuuksia ja erilaisia yritystapahtumia, sanoo Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola. Kuva: Erkki Koivisto.

 

Lempäälän Ideapark vahvistaa asemaansa muodin ja kauneuden toimijana, kun kauppakeskukseen avautuu yli 10 uutta liikettä vuoden 2023 aikana. Kevään ja kesän aikana myymälänsä avaavat muun muassa Kekäle, Rituals, Esprit, Sinsay ja Cropp, syksyllä ainakin House ja Reserved.

Puolalainen LPP Spółka Akcyjna tuo Ideaparkiin brändeistään neljä: Cropp kesäkuussa, Sinsay heinäkuussa sekä Reserved ja House syyskuussa.

− Koska saamme näin monta uutta liikettä, tarkoittaa tämä tietysti samalla myös sitä ikävää asiaa, että olemme joutuneet luopumaan joistakin toimijoistamme, sanoo Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.

 

Ideaparkissa alusta asti toiminut Minimani tehostaa neliöitään ja uudistaa myymälänsä uuden konseptin mukaiseksi tehden tilaa Kekäleelle, joka avaa myymälän Ideaparkiin kevään aikana. Kekäle rakentuu Minimanin viereen myymälätiloja yhdistämällä. Kekäle tarjoaalaadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille ja miehille.

Ennen Kekälettä Ideaparkissa myymälänsä avaa kelloja, koruja ja lahjatavaroita myyvä Timanttiset, joka palaa Ideaparkiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Esprit avaa uuden konseptimyymälän Ideaparkiin maaliskuussa. Pukimo avasi uuden myymälänsä jo tammikuussa.

Kauppakeskus on saamassa viihdekeskukseensa kaksi täysin uutta ja toimintoa syksyn aikana.

 

Lempäälän kylpylä-uimahallin rakennustyöt kauppakeskuksen väestönsuojassa etevät, ja jokin aika sitten rakentajaksi valittiin SRV. Ensimmäisen kerran uimaan päästäneen tämän hetken arvion mukaan heinäkuussa 2024.

Samaan aikaan etenee hanke hotellin rakentamiseksi Ideaparkin ja kylpylä-uimahallin yhteyteen.

− Neuvottelut hotellioperaattorien kanssa ovat edenneet vahvasti ja lupaavasti. Rakentaminen suunnitellaan aloitettavan heti kylpylä-uimahallin valmistuttua, ja tavoitteena on saada hotelli valmiiksi vuoden 2025 aikana, Visa Vainiola iloitsee.

Ideapark on mukana vuoden 2026 asuntomessuissa, jotka järjestetään Lempäälässä, lähellä kauppakeskusta. Lempäälän kunta järjestää messut, joissa Ideapark on kumppanina mukana. Toukokuussa Ideaparkiin avataan Asuntomessut 2026 -toimisto. Siellä on mahdollisuus saada tietoa niin messuihin kuin Lempäälän kunnan rakentamiseen liittyvistä asioista ja siellä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?