AKT:n 1.3. alkavaksi ilmoitettu lakko vaikeuttaa toteutuessaan Postin rahtikuljetuksia

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n kuorma-autoalaa koskevan toisen lakon on ilmoitettu alkavan keskiviikkona 1.3.2023 kello 3.00 ja päättyvän keskiviikkona 8.3.2023 kello 3.00. Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on jälleen ilmoittanut myötätuntotaistelusta, jonka tavoitteena on tukea AKT:n työtaistelua kuorma-autoalalla. PAU:n tukitoimet koskevat rahdin käsittelyä terminaaleissa ajalla 1.3. kello 3.00–8.3. kello 3.00.

− Pyrimme huolehtimaan asiakkaidemme palveluiden toimivuudesta niin hyvin kuin mahdollista. Kannattaa seurata asiakasviestintäämme kotisivuillamme posti.fi. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä, sanoo poikkeustilannejohtaja Jarmo Ainasoja.

Postin tämänhetkisen arvion mukaan:

  • lakon suurimmat vaikutukset kohdistuvat rahtikuljetuksiin, joissa viiveet voisivat olla joitakin päiviä.
  • paketteihin ja paperiseen postiin vaikutukset ovat vähäisempiä, paikallisia viiveitä voi tulla.

Lue myös:

VR varautuu rautatiealan mahdollisiin lakkoihin: Ylityö- ja vuoronvaihtokielto 1.3. alkaen − Mahdolliset lakot 6.–10.3. ja 13.–17.3.

Lue myös:

Kuljetusalan lakonuhka – vaikutuksia Rinki-ekopisteiden toimintaan

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?