Ideapark ja Classic voitokkaina Lontoossa: Kaksikko pokkasi sponsoriyhteistyöllään kaksi palkintoa ja erityismaininnan ESA Awardseissa

 

Ideaparkin ja Classicin yhteistyöjoukkojen edustajat Lontoossa pokkaamassa Euroopan vuoden sponsorointitekopalkinnon.

 

Ideaparkin ja Classicin välinen yhteistyö ”Urheiluviihdettä keskelle kauppakeskusta” oli mukana Lontoossa 9. maaliskuuta järjestetyissä European Sponsorship Association palkitsemistapahtumassa. Ideapark ja Classic saivat kultaa alle 250 000 euron sarjassa ”Sport Sponsorship”, hopeaa pääkategoriassa ”Sponsorship of the Year” ja yhteistyö sai ainoana erityismaininnan kategoriassa ”Best of Europe”.

Tuomaristo kiitteli erityisesti yhteistyön tuomaa kaupallista lisäarvoa.

− Oman urheilusponsorointikategoriamme voiton lisäksi iloitsemme erityisesti kokonaiskilpailun toisesta sijasta. Kisa koski koko Euroopan sponsorointia ja mukana oli suuri joukko todella merkittäviä toimijoita, kuten Heineken, FC Liverpool, Nivea, Paris Saint-German ja Formula 1. Ainutlaatuien, molemminpuolista kaupallista hyötyä luova yhteistyömme erityisesti Classicin kanssa on oleellinen osa Ideaparkin muuntumista perinteisestä kauppakeskuksesta elämykselliseksi viihdekeskukseksi, iloitsee Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainiola.

− Ideaparkia ja Classicia yhdistävät yhteinen arvomaailma ja rohkeus tehdä asioita ennakkoluulottomasti. Yhteistyö on rakennettu yhteisten asiakasryhmiemme palvelemiseksi poikkeuksellisen hyvin, kertoo Classic Familyn toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola.

 

− Oman urheilusponsorointikategoriamme voiton lisäksi iloitsemme erityisesti kokonaiskilpailun toisesta sijasta., sanoo kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

 

 

Yhteistyötä on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa Markkinointiosakeyhtiö i2.

− On hyvin poikkeuksellista sponsoroinnissa, että kaksi erilaista organisaatiota hyödyntää sponsorointia strategisen muutoksen välineenä. Ideaparkilla ja Classicilla on kyky toimia näin, kiteyttää i2 Markkinointiosakeyhtiön toimitusjohtaja Ari Rauhala.

Ideaparkin ja Classicin yhteistyön näkyvin osa on elämyksellinen Bläk Boks -tapahtumanäyttämö, joka mahdollistaa Classicin miesten ja naisten F-liigan kotiotteluiden pelaamisen Ideaparkissa. Yhteistyö sisältää paljon muutakin, kuten markkinointiyhteistyötä sekä palvelu- ja digikehitystä.

 

Lue myös:

Ideapark ja Classic tavoittelevat Lontoossa sponsoriyhteistyön Euroopan mestaruutta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?