Kansanedustajavalinnat vaikuttavat Pirkanmaan arkeen? Luopuuko Ikonen, Lyly tai Bergbom joistakin paikoistaan?

Pirkanmaan Kokoomuksen varapuheenjohtaja Jari Andersson uumoilee muutoksia muun muassa kaupunkien ja hyvinvointialueen johtavien luottamuspaikkojen miehitykseen viimesunnuntaisten eduskuntavaalien tuloksien jäljiltä. Hänen katseensa ovat kansanedustajiksi valituissa kokoomuksen Anna-Kaisa Ikosessa, perussuomalaisten Mika Bergbomissa sekä sosialidemokraattien Lauri Lylyssä. Andersson sanoo, että Ikosella, Bergbomilla sekä Lylyllä on paljon merkittäviä luottamushenkilöpestejä. Ikonen johtaa pormestarina Tampereen kaupunginhallitusta ja on kaupunginvaltuutettu. Hän on lisäksi Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Bergbom on Sastamalan kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen sekä hyvinvointialueen valtuuston toinen varapuheenjohtaja. Lyly on Tampereen kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen sekä hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.