Pirkanmaan Tanssiopistolle kultaa Estradi-tanssikilpailusta

Pirkanmaan Tanssiopiston Estradi-tanssikilpailussa voiton saavuttanut ryhmä Eevi Vehviläinen (vas.), Emilia Maja, Minja Penttilä, Aino Konsala ja Linnea Perälä.

Lempäälän Ideaparkissa toimiva Pirkanmaan Tanssiopisto sai kultaa Estradi-tanssikilpailussa Helsingissä 15.–16. huhtikuuta.

Teoksen ”Tanssivat kirjaimet” koreografian oli tehnyt Outi Vilonen ja sen esittivät baletin erikoiskoulutus EkA:n oppilaat Aino Konsala, Emilia Maja, Minja Penttilä, Linnea Perälä ja Eevi Vehviläinen. Ryhmä kilpaili balettijuniorit-sarjassa.

Pirkanmaan Tanssiopiston kevään tanssinäytökset järjestetään perinteisesti Tampere-talossa 6. toukokuuta. Näytöksissä nähdään laaja kattaus eri tanssilajien ja ikäryhmien koreografioita; balettia, jazz-, nyky- ja showtanssia, streetiä, hip hopia, k-popia, heelsiä, breikkiä ja musiikkiteatteria. Näytöksistä on muodostunut esiintymisten kohokohta ja mukana ovat myös pienimmät 3-vuotiaat oppilaat.

Kesäkuussa tanssiopistolla tanssitaan PTO Summer kesätuntien ja -leirien merkeissä. Elokuun alkuun, ennen uuden kauden aloitusta, saadaan vielä workshopien opettajiksi Thomas Brun ja Heidi Salminen Suomen kansallisbaletista.

Heidi on Lempäälästä kotoisin ja tanssiopiston kasvatteja. Ennen kansallisbalettia hän tanssi Ruotsin kuninkaallisessa baletissa.