Suomen kuulaparhaimmisto kisaa Hakkarissa

Perjantaina 19. toukokuuta klo 17 alkaen käydään Hakkarin urheilukentällä maajoukkueleiriläisten kuulan kutsukilpailu. Kilpailun järjestäjänä on Lempäälän Kisa Yleisurheilu.

Naisten sarjaan Suomen kärkityöntäjistä osallistumisensa ovat varmistaneet Senja Mäkitörmä, Eveliina Rouvali ja Emilia Kangas. Viime kauden tilastojen neljästä parhaasta työntäjästä poissa on vain Kaisa Kymäläinen, joka avaa kisakautensa myöhemmin.

Miesten sarjassa ovat mukana SM-hallien kulta- ja hopeamitalisti Arttu Korkeasalo ja Nico Oksanen. Mukana miesten välineellä kisaamassa on myös viime kesän U18 EM-kilpailuiden moukarin ja kuulan mitalisti Aatu Kangasniemi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?