LC Lempäälä Kipinä palkittiin esteettömysteosta

Lions Club Lempäälä Kipinä palkittiin esteettömyysteosta. Kuvassa eturivissä  Petra Hietala-Rasku ja Tuula Petäkoski-Hult vammaineuvostosta, Sinikka Vaitniemi, Sirpa Haapajoki ja Jouni Vaitniemi. Takana vasemmalta Ilkka Kivelä, Airi Kivelä, Tommi Patrikainen, Tauno Haapajoki ja Ari Kannisto LC Lempäälä Kipinästä. Kuva: Jouni Vaitniemi

Lempäälän vammaisneuvosto palkitsi Kuokkalankosken markkinoilla Lions Club Lempäälä Kipinän vuoden 2022 esteettömyysteko -tunnustuksella. Tunnustus tuli työstä, jota järjestö toteuttaa Kotokampuksella Lempäälän Ehtookoto ry:n kanssa.

Vapaaehtoistyötään järjestö tekee Ulkoilutreffit -ryhmässä, jonka tuella avustajia ja liikkumisen apuvälineitä tarvitsevat vanhukset pääsevät viikoittain ulkoilemaan läpi vuoden.

Tunnustuksen antajat korostivat, kuinka yhdessä ulkoilu on merkityksellistä ja tärkeää niin ulkoilutettaville että auttajille. Vapaaehtoisten työ on tärkeä osa vanhusten hyvinvointia Kotokampuksella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?