Hakkarin urheilukentän nurmi jälleen käyttökunnossa – Kenttävarauksia otetaan alkuun kuitenkin maltillisesti

Hakkarin yleisurheilukenttä, Lempäälä. Kuva: Seppo Kummala

Hakkarin yleisurheilukentän nurmi voidaan ottaa pikku hiljaa käyttöön, tiedottaa Lempäälän kunta. Urheilukentän luonnonnurmea on uusittu kuluneen kevään ja kesän aikana, ja se on ollut toistaiseksi käyttökiellossa, jotta uusi nurmi ehtii juurtua kunnolla. Tiedotteessa kerrotaan, että tilanne näyttää nyt hyvältä, ja uusi nurmi vaikuttaa lähteneen juurtumaan hyvin. Liikuntapalvelut voivat kuitenkin rajoittaa kentän käyttöä, mikäli keliolosuhteet tai kentän kuntotilanne sitä vaativat.

Suositus on, että kentän käyttö olisi vielä heinäkuun ajan rajoitettua. Kunnan tiedotteen mukaan nurmen heinää ei vielä ole leikattuna pelimittaan, mutta sitä tullaan tulevilla viikoilla hiljalleen lyhentämään. Kenttävarauksia otetaan aluksi vain hyvin maltillisesti, ja ensisijalla varauksissa ovat edustusjoukkueet. Kenttävarauksen voi tehdä Lempäälän kunnan nettisivuilta löytyvällä urheilukenttien käyttöoikeushakemus -lomakkeella.