Ratatyöt vaikuttavat elokuussa junaliikenteeseen: kauko- ja lähijunia korvataan busseilla

Pääradan junia korvataan busseilla 14.–16. elokuuta. Kuva: LVS-arkisto/Kari Pusa

Pääradalla Riihimäen ja Tampereen välillä on elokuun puolivälissä kaksi liikennekatkoa, joista kumpikin kestää 13 tuntia. Katkot johtuvat Väyläviraston ratatöistä, VR tiedottaa.

Kauko- ja lähiliikenteen junia korvataan katkojen aikana bussikuljetuksilla.

Ensimmäinen katko alkaa maanantai-iltana 14. elokuuta noin kello 18 ja kestää tiistaiaamuun noin kello 7 saakka, toinen alkaa keskiviikkoaamuna 16. elokuuta noin kello 5 ja kestää keskiviikkoiltaan noin kello 18 saakka.

 

Ratatöiden alettua ajetaan vielä yksittäisiä lähijunavuoroja: esimerkiksi maanantaina 14. elokuuta lähtee M-juna Tampereelta Toijalaan vielä illalla kello 21.25 ja Toijalasta Tampereelle kello 22.06.

Tiistaina 15. elokuuta Toijala–Tampere -välin lähijunat kulkevat poikkeavilla aikatauluilla. Riihimäen ja Toijalan välisellä junayhteydellä on varhaisaamussa liikennekatko.

Keskiviikkona 16. elokuuta joka toinen lähijunavuoro Riihimäeltä Tampereelle on korvattu bussilla Toijalaan saakka, josta M-juna kulkee Tampereelle, ja joka toinen lähijunavuoro on korvattu bussiyhteydellä Viialaan, josta R-juna kulkee Tampereelle. Vastaavasti Tampereelta etelään matkustettaessa M-junat kulkevat Toijalaan ja R-junat Viialaan.

Juna-aikataulut ja mahdolliset bussikorvaukset voi tarkistaa vr.fi:n ja VR Matkalla -sovelluksen matkahaussa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?