”Joukkueessa on kova työmoraali”

Saku Aavajoki tähyää kaukalon tapahtumia. LeKi saa 30.8. vastaansa Porvoon Huntersin treenipeliin. Kuva: Jarno Hietanen

Jääkiekon sarjakauden alkuun on muutamia viikkoja aikaa. Suomi-sarjaan valmistautuva LeKi on pelannut kolme harjoitusottelua, joissa se on voittanut Seinäjoen lukemin 8–3, Nokian Pyryn 3–2 ja hävinnyt samaiselle Pyrylle 2–6. Keskiviikkona 30. elokuuta Hakkariin saapuu Porvoon Hunters.

– Se on ollut hieno havaita, että joukkueessa on kova työmoraali. Kilpailuvietti tulee pelaajilta selkärangasta. Henki kasvaa päivä päivältä, voittamisen prosessi etenee, antaa päävalmentaja positiivisen palautteen joukkueensa tekemisistä.

Lempääläisistä Juuso Papinsaari on ollut hyvässä vireessä iskettyään kolme osumaa treenipeleissä. Jere Koskinen ja Kooveesta tullut Verneri Metsänen ovat tehneet kaksi maalia. Valmennusjohto summaa harjoituspeleistä useita plussia.

– Kesäharjoittelu jäällä tuo selkeää hyötyä. Olemme askeleen edellä siitä, missä olimme vuosi sitten tässä vaiheessa, summaa Sulonen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?