Kirsi Kallio tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajaksi

Lempäälän kunnanvaltuusto jakoi irtisanoutumisten vuoksi uusiksi joitakin luottamushenkilöpaikkoja. Maikki Hämäläinen-Ylikahri (kesk.) anoi eroa tarkastuslautakunnan jäsenyydestä tultuaan valituksi valtuuston 3. varapuheenjohtajaksi ja siten saatuaan paikan kunnanhallituksen kokouspöydästä. Hämäläinen-Ylikahri on ollut myös tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja.

Kunnanvaltuusto hyväksyi eroanomuksen ja valitsi Kari Virtasen (sd.) esittämänä tarkastuslautakunnan jäseneksi ja varapuheenjohtajaksi Kirsi Kallion (ps.).

Myös varavaltuutettu Kirsi Rissanen anoi eroa luottamustoimistaan. Eronpyyntöään hän perusteli eroamisellaan sosialidemokraattisesta puolueesta. Rissanen ent. Kärenlampi on ollut jäsenenä viranomaislautakunnassa sekä kiinteistötoimituksen uskottuna miehenä. Rissasen tilalle viranomaislauytakuntaan valittiin Milla Vanhatalo (sd.) ja uskotuksi mieheksi Maria Vuorma (sd.).