Syokonkanille mitalisadetta Ideaparkin judoviikonlopusta

Kuvassa keskellä sarjansa voittanut Viljo Peltonen. Vasemmalla Mauno Haanpää (Turun judoseura) ja oikealla Jimi Lepistö (Orimattilan Judoseura).

Ideaparkin Bläk Boksissa järjestetyssä judoviikonlopussa oteltiin SM-mitaleista joukkueissa, veteraaneissa sekä Ideapark Shiaissa lasten sarjoissa. Kisa käytiin syyskuun lopulla.

Lauantaisessa veteraanien SM-kilpailuissa Syokonkania edusti yli 60-vuotiaiden sarjassa M-73 kg sarjassa otellut Ali Kulhia. Kolmen ”hopeatukan” sarjassa Kulhia voitti yhden ottelun ipponilla ja hävisi toisen waza-arilla. Täten Alille ripustettiin kaulaan veteraanien hopeinen SM-mitali.

Toisen SM-mitalin, pronssisen sellaisen, toi Syokonkanin Elias Nurkkala, joka otteli lainamiehenä Tampereen Judon Team Tiger nuorten SM-joukkueessa.

Sunnuntaiseen lasten kilpailuun, Ideapark Shiaihin, osallistui Syokonkanista 12 ottelijaa, joista kahdeksan ottelijaa onnistui voittamaan ottelujaan. Kultaa napannut Viljo Peltonen esitti ylivoimaisia otteita P15-59 -sarjassaan voittaen kaikki neljä otteluaan nopein ipponein.

Kultaa voittivat myös kahdella otteluvoitollaan Veeti Koppanen (P13-55.5) ja Aarni Kujansivu (P15+81).

Hopeaa kilpailusta voittivat kahdella ipponvoitolla ja yhdellä häviöllä Tiitus Koppanen (P9-27.1) ja kahdessa sarjassa otellut Veeti Koppanen (P13-50.3). Pronssia voittivat yhdellä voitollaan Luke Mikkonen (P15-55), Niila Vehniäinen (P9-27.1) ja Armi Saarimäki (T11-31.0).