Lepola ja Huhdanpää nimettiin Kallion tilalle Lempäälän Vuokrakotien hallitukseen

Kirsi Kallion tilalle Lempäälän Vuokrakodit Oy:n hallitukseen ja hallituksen puheenjohtajaksi kunnan ehdokkaana nimettiin Satu Lepola (ps.).

Luottamuspaikkansa menettäneen kunnanvaltuutettu Kirsi Kallion (ps.) tilalle Lempäälän Vuokrakodit Oy:n hallitukseen ja hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty Satu Lepola (ps.).

Asiasta päätti 13. marraskuuta Lempäälän kunnanhallitus, joka hallintosäännön mukaan nimeää kunnan ehdokkaat tytäryhteisöjen hallituksiin. Varsinaisen puheenjohtajavalinnan tekee yhtiökokous.

Lepola on toiminut Lempäälän Vuokrakotien hallituksen varajäsenenä. Hän on myös yhteisölautakunnan varajäsen ja Lempäälän Vesi Oy:n hallituksen jäsen.

Lisäksi kunnanhallitus nimesi kunnan ehdokkaaksi Lempäälän Vuokrakotien hallituksen varajäseneksi Markku Huhdanpään (ps.).

Toni Kallion (ps.) tilalle Lempäälän Energia Oy:n hallitukseen kunnanhallitus nimesi kunnan ehdokkaana Jani Saikkosen (ps.).

Kirsi ja Toni Kallio menettivät vaalikelpoisuuteensa kaikkiin luottamustoimiin tänä syksynä, kun kunnan tekemässä selvityksessä todettiin, ettei heidän tosiasiallinen asuinpaikkansa ole Lempäälässä, mikä on vaalikelpoisuuden edellytys. Kalliot itse katsovat olevansa yhä lempääläisiä.

 

Lue myös:

Kalliot menettivät luottamuspaikkansa Lempäälässä – perussuomalaisten valtuustoryhmä kasvoi taas seitsenjäseniseksi

Perussuomalaisten valtuustoryhmä kampesi Kirsi Kallion ulos ryhmästä

Valtuustoryhmänsä erottama Kallio: ”irtisanominen oli laiton”