Toimelassa kahviteltiin, muisteltiin menneitä ja laulettiin

Martat kahvittivat Toimelan väkeä laulun, jumpan ja muistelutuokion ohessa.

Sääksjärven Martat järjestivät torstaina 16. marraskuuta Toimelassa tilaisuuden, joka virkisti sekä Toimelan väkeä että marttoja. Tervetulotoivotuksen esitti marttojen puheenjohtaja Oili Isotalo ja marttojen laulama ”Terve nyt taas kaikki kahvinjuontihin”.

Kahvittelulla sitten tilaisuus aloitettiinkin. Kun viimeinenkin korvapuustin muru oli kahvilla kyyditetty, muisteltiin tuolijumpassa, mitä kaikkea onkaan elämän varrella tehty. Jumpan veti martta, kokenut vertaisohjaaja Pirkko Harjunmäki. Sen jälkeen kuultiin runonlausuntaa ja sitten laulettiin, laulettiin ja vieläkin jaksettiin laulaa.

Kun loppulaulu Arvon mekin ansaitsemme oli laulettu, toivotti Toimelan väki: Tervetuloa toistekin!

Marja-Leena Hiironmäki

M.K., M-L.H. ja M-L.P laulattivat Toimelan väkeä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?