Ylioppilaslista täydentyi: Lempäälän lukiosta valmistui 19 ylioppilasta syksyn kirjoituksissa

Lempäälän lukiosta valmistui syksyn kirjoituksissa ylioppilaaksi 19 ylioppilasta. Lista täydentyi Saara Sofia Kananojalla ja  Samuel Joni Ilmari Harjulla aiemman tiedon jälkeen.

Lempäälän lukio: Ahola Iiris Henriikka, Alakoski Aleksi Mikael, Gröhn Miska Markus Eemeli, Harju Samuel Joni Ilmari, Heinonen Pihla Ida Emilia (kaksoistutkinto), Kananoja Saara Sofia, Karppanen Milea Anna Lyydia, Kokko Arttu Kari Kullervo, Kortehisto Arttu Mikael (kaksoistutkinto), Kylänpää Leni Lidia, Lehmus Eetu Ilmari, Linjama Inga-Riina Orvokki, Minkkinen Akseli Markus, Myllymäki Hugo Alvari (kaksoistutkinto), Pitkänen Pinja Olga Orvokki, Salo Maija-Reetta Katariina, Tikkanen Pinja Olivia, Viljamaa Venla Aino Maaria, Väyrynen Elle Amanda.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?