Ideaparkiin tulee K-Citymarket – kauppakeskuksen eteläpäätyyn rakennetaan noin 7000-neliöinen laajennusosa

K-Citymarket avataan Lempäälän Ideaparkiin alkukesästä 2025. Kuva: LVS-arkisto/Joonas Leskinen

Kesko avaa uuden K-Citymarketin Lempäälän Ideaparkiin. Ideaparkin eteläpäätyyn rakennetaan kauppaa varten noin 7 000-neliöinen laajennusosa.

Uuden K-Citymarketin rakentaminen alkaa tänä kesänä ja sen tavoitellaan avautuvan alkukesästä 2025.

Koy Ideapark Ab ja Kesko allekirjoittivat tammikuussa sopimuksen kaupan rakentamisesta. Myymälässä tulee olemaan niin elintarvikkeita kuin käyttötavaraa.

Lue myös: Lempäälän uusi nuorisotila avaa ovensa lähiviikkoina – Tila rakentuu nuorten omille toiveille

 

Kiinteistöosakeyhtiö Ideaparkin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula kertoo tiedotteessa, että Ideaparkin suunnitelmissa on ollut jo pitkään matkailuun liittyvien toimenpiteiden lisäksi päivittäis­tavaratarjonnan kasvattaminen.

– Olemme tämän jälkeen koko Sisä-Suomen ainoa kauppakeskus, jolla on sekä S-ryhmän Prisma että K-ryhmän Citymarket, Henttula toteaa.

K-ryhmän aluejohtaja Jari Alanen pitää sijaintia hyvänä kehittyvässä ja vilkkaiden liikenneyhteyksien varrella sijaitsevassa Lempäälässä.

– Sijainti sopii hyvin K-Citymarket-verkostomme kehittymiseen. Uskomme, että uusi hypermarket osaltaan lisää koko kauppakeskuksen vetovoimaa, hän sanoo.

 

Ideaparkin arkiasiointiin liittyvät palvelut täydentyvät jo ennen K-Citymarketin avautumista, kun helmikuussa kauppakeskuksen kakkoskerrokseen avautuu Lempäälän kunnan nuorisotila. Sen toimintaa ja sisustusta on suunniteltu yhdessä paikallisten nuorten kanssa.

Maaliskuussa avataan Telia-kauppa ja toukokuussa kakkoskerrokseen avataan yli 20 henkilöä työllistävä Tampereen Seudun Osuuspankin konttori.

Konttori tulee palvelemaan ajanvarauksella ja siellä ei ole kassapalveluita. Uusien avauksien myötä kauppakeskuksen kaikki liiketilat ovat vuokrattuna.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?