Rinki-ekopisteiden säiliöt ovat voineet lakon takia täyttyä – Roskia ei saa kuitenkaan jättää säiliöiden ulkopuolelle

Rinki-ekopisteitä on Lempäälässä seitsemän, Vesilahdessa kaksi. Kuva: Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Torstaina ja perjantaina toteutettu poliittinen lakko viivästyttää pakkausjätteiden tyhjennysajoja ja ekopisteiden siivouksia.

Rinki-ekopisteitä on Lempäälässä seitsemän: Sääksjärvellä, Kuljun Kartanolla, Ideaparkissa, Vanattarantien K-marketilla, Lähdetien K-marketilla ja keskustan Lidilillä. Vesilahdessa Rinki-ekopisteitä on kaksi: Kirkonkylällä Huhtatiellä ja Narvan K-marketilla.

– Muistutamme, että mikäli Rinki-ekopisteellä jonkin pakkausjätteen säiliö on täynnä, jätteet tulee joko viedä toiselle ekopisteelle tai säilyttää kotona. Pakkausjätteitä ei saa jättää säiliöiden ulkopuolelle, koska ne roskaavat ympäristöä, hidastavat ekopisteiden siivousta ja tyhjentämistä ja saattavat houkutella haittaeläimiä, sanoo Ringin operatiivinen johtaja Pertti Tammivuori tiedotteessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?