OnniBus ostaa Paunun pikavuoroliiketoiminnan

Koiviston Auto -konserniin kuuluva OnniBus.com Oy ja Väinö Paunu Oy ovat sopineet Paunun pikavuoroliiketoimintaa koskevasta liiketoimintakaupasta, jonka myötä Paunun kaukoliikenne siirtyy OnniBusille 12. helmikuuta alkaen. Osana kauppaa Paunulta Koiviston Auto -konserniin siirtyy 14 kuljettajaa, kaksi asentajaa ja 13 autoa.

Paunu on yksi ExpressBus-brändin liikennöitsijöistä ja liikennöi nykyisellään seuraavilla reiteillä: Tampere-Helsinki, Tampere-Turku, Tampere-Jyväskylä ja Tampere-Lahti. Kaikki nyt liikenteessä olevat vuorot jatkuvat sellaisenaan 25.2. asti.

Liput vuoroille, joiden matkustuspäivä on 26.2. tai myöhemmin, tulevat myyntiin myös OnniBusin bussilippukauppaan, ei vain Matkahuollon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?