Lempo-Volleyn naiset vahvoina Salossa

Saara Rajala tahditti syötöillään Lempo-Volleyn hienoon peliesitykseen Salossa. Kuva: Huurne Visuals

Salon Viestin Akatemia lähti kotipeliinsä naisten lentopallon ykkössarjassa Lempo-Volleyta vastaan hiukan normaalista poikkeavalla kokoonpanolla. Salolta puuttui useampi liigaringissä pelaavaa naista, koska Salon liigatiimillä oli oma ottelunsa samana päivänä. Lempo-Volley iski tasapainoisella peliesityksellä Salo Akatemian kanveesiin selkeästi lukemin 3 – 0 (25–17, 25–21, 25– 21).

Lempon pelin alku oli upea, kun keskipelaaja Saara Rajala syötti oitis lempääläiset useamman pisteen karkumatkalle.

– Saatiin heti tosi hyvä alku pelille ja joukkueen henki korkeaksi. Hyvä meno saatiin jatkumaan koko pelin, avaussyötöillään Lempon 5–0-johtoon syöttänyt Saara Rajala kertoi.

Rajala on lempääläisen junioripolun koulima pelaaja, joka pelaa ykkössarjatasolla toista kauttaan. Suorituksiin on voiman karttuessa tullut lisää terävyyttä ja tasaisuutta. Yhdessä Saara Tyrkön kanssa Rajala muodosti verkolla pätevän kaksikon. Lempolla kulki keskipeli komeasti passari Annastiina Tarkkasen ja keskipelaajien kesken. Torjuntoja ja vaimennuksia tuli hienosti.

Saara Rajala on kokonaisvaltaisesti mennyt paljon eteenpäin. Nöyrän ja tunnollisen treenaajan suunta pelaajana on juuri oikeansuuntainen, kiitteli päävalmentaja Tuomas Alatalokin suojattiaan.

Sarjasijoitukset taulukon kärjessä ovat erittäin pienillä eroilla. Runkosarjan voitosta käydään sunnuntaina 18. helmikuuta upouudella Lempäälä-areenalla kova taistelu tällä hetkellä kolmantena olevaa Tapanilan Erää vastaan. Ykkösenä taulukossa on helsinkiläinen Puma-Volley ja Lempo-Volley on toisena.