Lakko vaikuttaa koululaisten kyyteihin – kunta ei järjestä korvaavia kuljetuksia puuttuville bussilinjoille

Lakko vaikuttaa Nysse-liikennöintiin keskiviikkona ja torstaina.

JHL:n ja AKT:n ilmoittama poliittinen lakko 14.–15. helmikuuta vaikuttaa laajasti bussivuoroihin myös Lempäälässä ja Vesilahdessa, kun Nysse-kyydit eivät kulje.

Koulukuljetusten kannalta lakko vaikuttaa erityisesti Lempäälän Sääksjärven ja Hakkarin koulun sekä osin myös Kanavan koulun oppilaiden käyttämillä bussilinjoilla. Kunnan operoimat kouluautot liikennöivät normaalisti. Lakon takia ei järjestetä korvaavia kuljetuksia, vaan koulumatkat jäävät perheiden hoidettaviksi, kertoo Lempäälän kunta tiedotteessaan.

Sinisten Nysse bussien kulkeminen kannattaa tarkistaa Nyssen reittioppaasta.

Tietoja liikennöitävistä linjoista ja vuoroista päivitetään Nyssen reittioppaaseen tiistaista 13.2. kello 16 alkaen, ja myös lakkopäivien aikana, kertoo Nysse tiedotteessaan.

– Oman lähdön tiedot kannattaa katsoa reittioppaasta juuri ennen lähtöä. U-linjojen tiedot eivät päivity reittioppaaseen, joten niiden liikennöinti kannattaa varmistaa liikennöitsijältä.

Nyssen poikkeustilanteet-sivulla kaikki perutut vuorot eivät poikkeustilanteessa näy niiden suuren määrän vuoksi. X-viestipalvelun Nysseinfossa peruttuja vuoroja ei poikkeuksellisesti näytetä lakkopäivän aikana lainkaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?