Visan salibandymiehet putosivat karsintojen kautta kakkosdivarista

Lempäälä–Vesilahti-alueen selkeästi korkeimman tason aikuisten salibandyjoukkue kaudella 2023–24 oli Vesilahden Visan miestiimi, joka pelasi Sisä-Suomen lohkossa kakkosdivisioonan tasolla eli Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Visa jäi kirvelevästi runkosarjassa sijalle yhdeksän, mikä tiesi joutumista putoamiskarsintaan. Visan vastustajaksi asettui jyväskyläläinen LV. Visa voitti ensimmäisen ottelun osumin 9–5. Toinen peli oli huikaiseva trilleri, siinä Visa kiri kolmannessa erässä kolmen maalin takaa tasoihin ja lukemiin 7–7. Jatkoajalla onnekkaampi oli LV. Ratkaisevan kolmannen pelin LV voitti lukemin 8–5, joten Visan tie vie ensi kaudeksi kolmosdivisioonaan.

Visan tehopelaajat ja yli 20 tehopisteen ylittäjät olivat: Roope Mettinen (32 pistettä), Arsi Lehtiö (31), Vili Koskinen (26), Topias Lammensalo (26) ja Jaakko Aalto (20).

Lempäälän Toivot pelasivat kautensa vitosdivarissa, missä sesonki sujui tuloksellisesti heikohkosti. Kauden päättäneessä putoamisturnauksessa Lempäälä-areenalla LeTo nappasi voiton ja tasapelin, joilla tuloksilla piti paikkansa vitosdivarissa. Niko Björksten 31 tehomerkinnällään oli selvästi tehokkain letolainen.

Naisten puolella LeKi pelasi kolmosdivisioonaa, missä sijoittui kuudenneksi. Elina Lemettinen (13 pistettä) ja Marianne Lehtimäki (11 pistettä) olivat LeKin tehokkaimmat pisteässät.