Riina Kivistö ei edennyt Janakkalan kunnanjohtajaksi – jatkaa Lempäälässä

Janakkala on valitsemassa kunnanjohtajaa. 21 hakijasta ja 2 suostumuksen antajasta haastatteluihin kutsuttiin yhdeksän, tosin yksi heistä vetäytyi kisasta ennen haastatteluja. Haastateltavaksi kutsuttiin myös Lempäälän kunnan hallintojohtaja Riina Kivistö.

Kunnanjohtajan valintatyöryhmä valitsi haastattelujen jälkeen jatkoon, eli soveltuvuusarviointiin kolme ehdokasta, Mikko Salmelan, Oskari Paavolan ja Riikka Moilasen. Näin Riina Kivistön haku päättyi ja hän jatkaa työtään Lempäälässä.

– Haluan sydämestäni kiittää teitä kymmeniä ihmisiä, jotka lähetitte tai sanoitte tsemppiviestinne tähän hakuun liittyen. Tällä kertaa valinta jatkon osalta ei osunut kohdalleni. Työ Lempäälässä jatkuu suurella sydämellä, Kivistö kommentoi itse Facebook-sivullaan.