LeKin jääkiekkojoukkue täydentyy kolmella pelaajalla

Markus Laurila ja Perttu Aho siirtyvät konkurssiin menneestä Tampereen Kooveesta LeKiin.

Markus Laurila, Perttu Aho ja Ville Keskinen kantavat tulevan kauden Lempäälän Kisan edustusasua jääkiekon Suomi-sarjassa. Ville Keskinen on LeKi-kasvatti, joka suoritti viime kauden aikana armeijapalveluksensa ja edusti osan kautta Jyväskylän JyP Akatemiaa.

Keskinen pelasi kaudella 2022–23 LeKissä Suomi-sarjaa 26 ottelussa tehden niissä viisi tehopistettä.

Markus Laurila ja Perttu Aho siirtyvät konkurssiin menneestä Tampereen Kooveesta LeKiin. Perttu Aho kiekkoili Lempäälässä lainapelaajana muutaman ottelun menneellä kaudella. Ilveksen juniorimyllyn läpikäynyt 24-vuotias Aho pelasi Kooveessa useammalla kaudella kooten parhaalla sesongilla 16 tehopistettä.

Markus Laurila on HPK:n, Kiekkoahmojen ja Kooveen kautta LeKiin päätynyt 21-vuotias hyökkääjä, joka viime kaudella esiintyi 23 Mestis-pelissä.

LeKin pitkäaikainen kapteeni Jesse Hurme lopettaa peliuransa, hän pelasi LeKissä kaudesta 2019–20 asti toimien isoimman osan joukkueen kapteenina.

–   Loistavaa, että saimme Ahon ja Laurilan Lempäälään. Me todella halusimme heidän tänne. Hurmeen Jesselle isot kiitokset. Hän on iso persoona ja johtaja. Keskisen Ville puolestaan on eteenpäin menevä ja työteliäs pelaaja, hehkutti päävalmentaja Mikko Sulonen.