Loiske hioi kynsiään karsintoja ajatellen

Sääksjärven Loiske pääti futsalin ykkösdivarin runkosarjan tyylikkäästi 7 – 2-voitolla Loimaan Palloseurasta. Kun runkosarja on päättynyt, löytyy Loiske sarjataulukosta sijalta kaksi, suoraan nousupaikkaan ja Vaasan Ruutupaitoihin eroa jäi kolme pistettä, mutta liigakarsintoihin sääksjärveläiset matkaavat.
Loiske saa liigakarsintoihin vastaansa valkeakoskelaisseura Mad Maxin. Liigaan tie avautuu kahdella voitolla, avauspeli Hakkarissa pelataan pääsiäislauantaina 4. huhtikuuta ja heti seuraavana päivänä matsataan Valkeakoskella. Jos voitot ovat tasan, ratkaisu siirtyy lauantaille 11. huhtikuuta ja Hakkarin parketille.
Loimaa-pelistä ei jälkipolville jää muuta kerrottavaa kuin, että Mikko Järvisen huippuvire on löytynyt juuri kreivin aikaan. Järvisen saldo oli puhdas hattutemppu. Muut oranssipaitojen maalit merkittiin Yasar Elbellerin (2), Riku Rinteen ja Samuli Mikkolan nimiin. Loimaalla oli pyyhe kehissä aivan täydellisesti, mitä todistaa sekin, että joukkue matkasi Lempäälään vain viiden kenttäpelaajan rosterilla.
– Saimme pelata aika rennon pelin, kaikki tiesivät jo ennen alkuvihellystä, kumpi matsin voittaa. Kiitos uskollisille faneillemme äänekkäästä kannustuksesta läpi kauden. Vielä on h-hetki edessä, karsintapeleissä tarvitsemme yleisöltäkin apua, Loiskeen valmentaja Janne Malmi tuumaili.

Kuva: Antti Raunio Kolmen maalin miehen Mikko Järvisen lapikas heilahtaa ja Loimaan molari kaivaa palloa verkostaan. LOiske jahtaa pääsiäisenä alkavissa karsintapeleissä paikkaa futsalin pääsarjaan.
Kuva: Antti Raunio
Kolmen maalin miehen Mikko Järvisen lapikas heilahtaa ja Loimaan molari kaivaa palloa verkostaan. LOiske jahtaa pääsiäisenä alkavissa karsintapeleissä paikkaa futsalin pääsarjaan.