Mestis palkitsi Männikön

LeKi:n alkukauden kultakypärä Miikka Männikkö pääsi Mestiksen All Stars -kentälliseen. Kuva: Jani Huurne

Mestis-kauden 2014–15 palkintorohmu oli KooKoon keskushyökkääjä Juuso Rajala, joka voitti runkosarjan pistepörssin. Rajala valittiin Mika Helkearo -palkinnolla sarjan parhaaksi hyökkääjäksi, parhaaksi pelaajaksi ja ensimmäisen All Stars -kentällisen keskushyökkääjäksi. Lisäksi Rajala voitti joukkueensa kultainen kypärä -kilpailun ja koko sarja n kultainen kypärä -kilpailun.

Mestis valitsi Lempäälän Kisan kultakypärä Miikka Männikön toiseksi laitahyökkääjäksi ensimmäisen All Stars -kentälliseen.