Kisan maalinteko kangertelee

TuTo – Kisa 3 – 0, Kisa – Kiekko-Vantaa 2 – 1 ja

Pelien henget: Kisa pärjäsi pelillisesti sekä Turussa että Hakkarissa vastustajiaan vastaan. Vauhdissa ei lempäälistiimi jää kenenkään jalkoihin, ja maalipaikkojakin syntyy jokaisessa erässä kohtuullinen määrä. Suurin ongelma Kisalla on pistää pikkumusta pussin perukoille. Maalien tekeminen on jäänyt turhan harvojen herkuksi. Turussa kuparinen jäi rikkomatta kokonaan ja Lempäälässäkin avausmaalin tekoon kului aikaa lähes 56 minuuttia.

Tehomies: Tommi Välimaa oli viikon ainoa maalinteossa onnistunut kisalaispelaaja. Moittia ei sovi muutakaan pelaajistoa, etenkin Joona Luodon, Matias Haarasen, Juho Liuksialan ja Niko Ahoniemen menossa on todellista ruutia ja pelaamisen nälkää, jota on ilo katsella. Tappara-lainoista viime kaudella tehokkaana Mestiksessä visiteerannut Manu Honkanen vaeltelee varjojen mailla.

Maailmanmestari jelppasi: Kisan maalilla torjui Teemu Lassila, maailmanmestari mallia 2011 Bratislavasta. Tapparan sopimuspelaaja haki tuntumaa Mestiksestä, kun peliminuutteja ei Liigasta ole herunut. Lassila on loistava, hän piti Kisan pistekamppailussa mukana aivan loppuhetkille saakka. Hakkarissa puolestaan loisti molarina Christian Heljanko, joka on alkukauden paras kisalaispelaaja.

Oho!: Tommi Välimaan lämärillä tehty voittomaali nostatti lempääläisyleisön spontaanisti ylös ja Hakkarin hallissa raikui hurraus. Tätä lisää.

Mitä seuraavaksi?:Kisa pelaa kaksi kotipeliä, kun keskiviikkona 5. lokakuuta saapuu Keuruu Hakkariin ja lauantaina 8.lokakuuta puolestaan Joensuu.

 

 

Kommentointi on suljettu.