Heidi Rämö

Lempäälän tilivuosi 2019 ylijäämäiseksi

Tilaajille

Vuoden 2019 tilinpäätöksessä Lempäälä kunnanhallitus pystyy esittämään kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi yhteensä 14,5 miljoonan euron investointivaraukset: maanhankintaan kolme miljoonaa, uimahalliyhtiön pääomittamiseen neljä miljoonaa, päiväkoti-koulu-liikuntahallihankkeelle Moision-Kuljun alueelle neljä miljoonaa, Saikan alueen infran rakentamiseen puolitoista miljoonaa ja kuntakeskustan infran rakentamiseen kaksi miljoonaa euroa.

Investointiesitysten jälkeenkin vuosi 2019 lähes 8,6 miljoonaa euroa ylijäämäiseksi.

Kuntalainen ja kunnanjohtaja kohtasivat palkintokävelyllä – ”Kävelyreittien varrella voisi olla enemmän levähdyspenkkejä”

Tilaajille

Pirjo Tanni käytti tilaisuutta hyväkseen ja esitti kunnanjohtajalle toiveen, että rannan kävelyreitti ulottuisi kanavalta Siirille asti ja että Halkolannotkosta tehtäisiin viihtyisä oleskelualue. Hänen erityinen toiveensa oli penkkien lisääminen, jotta huonompikuntoisetkin voisivat liikkua ja välillä levähtää.

Lempäälän Y-Gaalan kruunasi yllätysartistin esittämä Paranoid – Illan tähtinä olivat Vuoden yrittäjät. ”Elämäntehtäväni ovat rikkinäiset kengät”

Tilaajille

Lempäälän yrittäjien Y-Gaalassa nähtiin lauantai-iltana Piippo-keskuksessa jotakin, mitä tuskin kukaan osasi odottaa. Puheenvuoron pitänyt Oma Säästöpankin palvelupäällikkö Samppa Harhala totesi, että jos hänen puhumansa ei jää mieleen, niin ainakin seuraava musiikkiesitys jää. Harhala kaivoi esiin kitaran ja kysyi, mitä yleisö haluaa kuulla. Ainahan se on Paranoid ja niinpä pankkimies loihti kitarastaan ilmoille kaikille tutun aloitusriffin….

Ristiriitaisia päätöksiä – Seurakunta menee Lempäälä-taloon, ei mene…

Tilaajille

  Lempäälän ev.-lut. seurakunnan kirkkovaltuusto teki vuoden 2018 joulukuun 20. päivä seurakunnan uusien toimitilojen valmistelusta päätöksen, jossa se yhtyi kirkkoneuvoston äänestyksen jälkeen syntyneeseen päätösesitykseen valita uusien toimitilojen ratkaisuksi vaihtoehdon kaksi. Päätöksen mukaan Lempäälä-talon tilat yhteensä 841,5 neliömetriä ovat ainoa vaihtoehto, jossa on tarpeeksi tilaa sekä seurakunnan nuoriso- ja lapsityölle että hallinnolle. – Seurakuntalaisten voimakas tahtotila…

Kunnan stipendit kiekkokapteeneille erisuuruiset, Anttila pokkasi suuremman kultasumman – Mitalijuhlassa jopa yli 4 000 ihmistä

Tilaajille

Lempäälän kunta palkitsi MM-mitalistit Marko Anttilan ja Jenni Hiirikosken muun muassa omilla henkilökohtaisilla stipendeillä kunnan mitalijuhlassa. – Markon stipendi oli suuruudeltaan 1 000 euroa ja Jennin 600 euroa, kertoo Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Anttila sai siis Hiirikosken MM-hopeaan nähden kultabonuksen. Anttila voitti MM-kultaa ja Hiirikoski MM-hopeaa kuluneena keväänä. Kapteenien kunniaksi perustettu rahasto jakaa ensimmäiset tuet…