Menestystä jälleen judotatamilta

Tampereella aprillipäivänä oteltuun Junnu-Samurai-Shiai II -judokilpailuun osallistui Lempäälän judosalilta seitsemän ottelijaa. Illan kirkkaimmista mitaleista vastasivat 24-kiloisten sarjan Senja Karinkanta ja 29-kiloisten sarjan Milla Vainiola, jotka eivät antaneet vastustajilleen armoa ja voittivat sarjassaan kultaa.

Senjan sarjassa otellut Paavo Alakoski nappasi hopeaa ja Felix Vainiola tiukkojen otteluiden jälkeen neljännen sijan. 28-kiloisten sarjassa otellut judokilpailun ensikertalainen Hulda Kulhia, 40-kiloisten sarjan Eemeli Haliseva ja 55-kiloisten sarjan Aati Virtanen joutuivat toteamaan vastustajansa tällä kertaa paremmiksi.

Mitalitahti jatkui Kurikan Aprilli-shiaissa

Lempäälän juniorijudokoilla oli tuomisinaan muutamia mitaleita Kurikassa 5. huhtikuuta pidetystä Aprilli-shiai judokilpailusta. Tampereella aprillipäivän kisassa lämmitellyt 11-vuotiaiden poikien 46-kiloisten sarjan Aati Virtanen vastasi kirkkaimmasta mitalista, sillä hän peittosi vastustajansa kahdessa ottelussa ja voitti kultaa.

Eemeli Haliseva pisti myös edellisestä kisasta paremmaksi otellen sarjassa 34 kiloa kolme kertaa, voittaen niistä kaksi ottelua varmoin ottein. Tuloksena oli hopeamitali. Hopeaa voitti myös kilpailun keveimmässä 20-kiloisten painoluokassa otellut Paavo Alakoski.

Vahvoin ottein, mutta valitettavasti liian pienin pistein, kaksi ottelua 13-vuotiaiden poikien 46-kiloisten sarjassa voittanut Akseli Larikka tippui niukasti mitaliotteluista piste-eron takia. 27-kiloisten painoluokassa otellut Veikko Orava keräsi kokemusta kahdessa ensimmäisessä ottelussa häviten ne niukasti. Kolmannen ottelunsa hän voitti komealla jalkaheitolla, muttei päässyt mitaliotteluihin.

15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa otellut Kaisa Kerminen kamppaili neljä kertaa, joista voitti kaksi ottelua. Pahaksi onneksi otteluvoitot menivät kilpakumppanien kanssa niin ristiin, ettei Kaisa päässyt mitalin makuun Miika Turja kamppaili urheasti 38-kiloisten sarjassa, mutta joutui toteamaan vastustajansa paremmaksi.