Power Cup päästi junnupelaajat jälleen irti

LeKi:n B-tytöt rtaistelivat itsensä kuudensiksi.

LeKi:n B-tytöt taistelivat itsensä kuudensiksi. Kuva: Mikko Rahikainen

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cup pelattiin tänä vuonna Mikkelissä, jossa oli jälleen paikan päällä vahva edustus niin Lempäälästä kuin Vesilahdelta. Kaiken kaikkiaan yli 800 joukkueellista lentopallon harrastajia saivat mitellä taitojaan neljän päivän pelirupeamassa.

Vanhin osallistunut joukkue pelasi sarjassa N22 nimellä Vesilahden Visa. VesVin naisjoukkue sijoittui kuudenneksi kymmenen joukkueen tynkäsarjassa, jonka turnaus oli muita muutaman päivän lyhyempi. Viime vuonna C-tyttöjen Power-kultaa voittanut Lempäälän Kisan B-tytöt olivat tänäkin vuonna kärkikamppailussa. Tosin nyt he joutuivat seuraamaan mitalipelit sivusta ollen kuudensia. Joukkueella ei ollut ollenkaan vaihtopelaajia ja KaLe:sta yksi laina-apu. Välieräpaikkakin oli yhden erävoiton päässä.

Poikien mainetta yllä piti Lempäälän Jyryn C-junnuporukka. C:n Super-sarjaa pelannut joukkue raivasi tiensä välieriin menestyksekkään kauden jatkeeksi. Välierissä hopeajoukkue Sepot oli parempi 2-0 ja pronssia nappasi Kontulan Kunto samoin luvuin. C-tyttöjen sarjassa LeKi:n joukkue oli 15. taistellen tiukasti pirkanmaalaisten Kangaslan ja Ylöjärven kanssa samoista sijoista. C-tyttöjen Super-sarjassa Vesilahden joukkue oli 28.

D-tyttöjen sarja oli myös edustettuna, jopa kahden joukkueen voimin. LeKi oli kasannut melko tasaväkiset niput, LeKi 1 oli 43. ja LeKi 2 taasen 49. E-tytöissä paikallisia joukkueita oli jopa neljä, kaikki Tiikeri-sarjassa, jossa parhaiten sijoittui LeKi 1 ollen yhdeksäs, VesVi:n seuratessa heti perässä sijalla 11. LeKi 3 oli sarjassa lopulta 54 ja saman seuran LeKi 2 69. Kaikkein nuorimpien sarjassa eli F-junioreissa LeKin tyttöjoukkue oli 23. 46 osanottajajoukkueesta.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?