Siirretään pääkirjasto Sääksjärvelle

Lempäälän pääkirjasto kuulemma saattaa siirtyä Piipon alueelle. Se olisi huono asia ihmiselle, joka ei omista henkilöautoa.

Pääkirjasto on syytä pitää keskellä kylää. Jos pääkirjasto muuttaa keskustasta sivummalle, se ei ole pääkirjasto, vaan sivukirjasto. Samalla katoaa Lempäälän keskustasta kulttuuri.

Kärjistäen voisi sanoa, että siirtäkää pääkirjasto Ideaparkiin, ja johan kirjastolle tulee asiakkaita.

Jos pääkirjasto pitää siirtää, sen voi siirtää Sääksjärvelle. Se on oikea Lempäälän keskusta ja sydän. Toisekseen, Sääksjärven sivukirjastosta saa hyvää palvelua.

Kolmanneksi Sääksjärven kirjastoa käyttää Vuoreksen uudet asukkaat. Ei Vuoreksen väki lähde Metsoon, vaan he tulevat idylliseen Sääksjärven kirjastoon.

Lisäksi nämä kuntaliitokset voisi olla hyvä asia tässä kohtaa, sillä kuihtuva ja ränsistyvä Piipon alueen voisi myydä halvalla Valkeakosken kaupungille. Siitä ilahtuisivat kaikki.

Esa Salminen

 

Yksi kommentti

  1. Tapio Eronen

    Kannatan. Hyvät valikoimat. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Ihmiset tulevat mielellään. Tuntee olevansa tervetullut. Lainausmäärät kasvussa. Lisää tilaa tarvittaisiin. Naapurista lähtee apteekki S-markettiin tien toiselle puolelle. Olisko siinä?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?