Loiskeen veikkaustoiminta kukkakauppaan

Kukkakauppias Arja Helminen palvelee myös veikkausasiakkaita kuutena päivänä viikossa. Kuva: Erkki Koivisto

Kukkakauppias Arja Helminen palvelee myös veikkausasiakkaita kuutena päivänä viikossa. Kuva: Erkki Koivisto

Sääksjärven Loiskeen veikkausasioimisto on vaihtunut. Asioimisto on siirretty pysyvästi ja virallisesti helmikuun alusta aiemmin Loiskeen veikkauspisteenä toimineen entisen kioskin naapuriin Sääksjärven Kukan yhteyteen. Vastaavana hoitajana toimii Arja Helminen. Veikkauspiste sijaitsee Pitkäahteentiellä samassa kiinteistössä kuin aiempikin.

Veikkausasiamiestoiminta Sääksjärvellä on ollut vuosia Loiskeen hoidossa, toiminnan hoitajat kylläkin ovat matkan varrella vaihdelleet. Aiemmin Loiskeen veikkauspisteenä liikekeskuksessa toiminut kioski lopetti toimintansa ennen joulua, ja nyt on Loiske siis saanut veikkaustoiminnan taas kuntoon.

– Veikkauksesta saatava tuotto jää edelleenkin Sääksjärvelle. Tuotolla tuetaan Loiskeen toimintaa ja erityisesti juniorityötä, sanoo Loiskeen sihteeri Erkki Lindstedt.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?