LeKin kannatusbiisit kuunteluun: valitse oma suosikkisi

Lempäälän Kisan Mestisjoukkueen kannatusbiisikisa yllätti positiivisesti kisajärjestävät.  Biisikisaan tuli kaikkiaan 10 ehdokasta.

Kilpailussa on mukana niin kotiäänitteitä kuin ammattistudiossa tehtyjä kappaleita. Yksi biisi on instrumentaali, muut sanoitettuja.

Pääosa kappaleista on tullut lempääläisiltä tekijöiltä, mutta löytyypä joukosta muutama muuallakin rustattu ralli.

Kaikki kannustuslauluun kuuluvat elementit, voittaminen, kannustaminen ja oman joukkueen taitojen paremmuus  tulevat kilpailubiiseissä hienosti esille. Mukana on niin bändejä kuin sooloartisteja.

Suurin osa biiseistä osuu luokkaan pop, mutta mukana on myös pari metallihenkistä ehdokasta.

Kaikki kisabiisit löydät Lempäälän-Vesilahden Sanomien SoundCloud-sivulta osoitteesta https://soundcloud.com/toimitus

Kisabiisit löydät myös Lempäälän-Vesilahden Sanomien Facebook-sivuilta, missä voi äänestää suosikkiasi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme yllätyspalkinnon.

LeKin Mestiksen kannatusbiisikisan kilpailuraati kokoontuu torstaina valitsemaan voittajan. Tulokset julkistetaan ensi viikon Lempäälän-Vesilahden Sanomissa.

 

 

 

Kommentit (3)

  1. Jouni

    Firefox teki edellä mainitut tenät, mutta yllätys yllätys IE:n kautta pelitti siten, että mainoksen jälkeen oli teksti ja siinä linkki biiseihin. Eli, olikohan kyseessä ns. nolo selain bugi :). … Mutta sellainen kysymys kuitenkin: Miksi teidän linkki vie heti Leki10 biisiin? Eli kaikki sivuille tulevat ”kuuntelevat” kyseisen biisin pakollla? Ja tuo Leki11 vie samaan biisiin 10? Ääniautomaattiko? Hmm? Jännä nähdä mikä on ”Raadin” päätös 😉

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?